Trädgårdsdags

Varje vår vaknar jag till liv lite grand, även om jag faktiskt också älskar vintern. Men när det gröna börjar komma fram så känns det lite som om man får energi. Nu har solen lyst ett par dagar på oss och jag är reda igång i mitt huvud med hur jag vill att vår trädgård ska se ut. En sak som jag skjutit på lite för länge är den gamla stubben som alltid är i vägen när vi ska klippa gräset. Så nu ska vi fräsa bort stubben och det gör vi med hjälp av en firma som utför stubbfräsning i Nacka. 

Det verkar enkelt

Vi satt här i vintras och letade på nätet efter hur man gör för att få bort en gammal stubbe i trädgården och hittade ganska snabbt ett företag som utför stubbfräsning på Värmdö och genom dem så fick vi fatt på de som nu ska komma hit och göra jobbet åt oss. 

Jag kommer garanterat att titta på för det låter lite spännande. De ska använda en maskin som har en slags klinga eller något och den ska sedan tugga sönder stubben. Enligt en granne så tar det ungefär en kvart och sen är det klart. Det verkar otroligt då stubben är stenhård, men vi får se. 

Det enda negativa med att ta bort stubben blir att jag nu måste hitta en ny plats för en av blomkrukorna som brukade stå på den, men stubben är så ful så den ska bort oavsett!

8 Feb 2022