Att bygga ett garnskåp

Ni vet, att ha garnnystan högt och lågt och även virknålar, stickor och allt annat, det är inte så lyckat. Det är bra att ha allt samlat. En del väljer att ha det i en korg, men har man väldigt mycket garn kan det vara smart att skaffa sig ett bra garnskåp. Det så att alla saker får plats på ett och samma ställe. Här finns snickare från Flen, om du behöver hjälp med att snickra. För det gäller ju att vara händig om man ska snickra ihop sig ett skåp.

Använda ett färdigt skåp

Det är ju inte ett måste att bygga ett eget skåp för garn, om man inte vill. Visst, bygger du det, så kan du ju få det som du vill ha det samt även få det platsbyggt. Men, det går ju även välja att använda dig av ett vanligt skåp. Kanske ett du redan har hemma, eller så köper du ett. Du kan köpa nytt på typ IKEA, eller varför inte fynda på loppis, en gammal skänk eller så. Sedan göra om den, ge den lite ny färg och så.

Ett skåp med glasdörrar är bra med, för då kan du se vad du har utan att ens behöva öppna upp dörrarna om du inte vill.

Det finns så klart även andra bra sätt att förvara garn och tillbehör. På nätet kan du få en massa smarta tips kring bra förvaring.

15 Sep 2021