En present till maken

Jag och maken har vitt skilda intressen. Där jag gillar att sitta hemma, med mina garner och pyssel så tar sig gärna maken ut för att ägna sig åt att fågelskåda. Det intresset har han haft i många år och han har sett en hel del olika fåglar. Nu snart så fyller han år och jag funderar lite på vad jag kan ge honom i födelsedagspresent. Han har pratat om att han skulle vilja ha en ny tubikare tror jag det var så funderar på om det kanske kan vara nåt att ge honom. Såg att det fanns bra tubkikare på HandlaDigitalt, en butik på nätet. Avståndsmätare är även det något han har pratat om, så en avståndsmätare kanske är bra det med?

Ordna med kalas

Självklart ska vi även ha kalas nu när maken fyller. Han är ju galen i både kakor och tårtor, så det får väl bli att ställa sig och baka lite. Jag kanske inte är världsbäst på att baka, men att göra ett par sorters kakor, bullar och en tårta ska nog inte vara några problem. Sedan får vi väl bjuda hem lite vänner och släkten med på kalaset, så blir det bra. 

Snart firas även jag

Även jag fyller ju snart år och då fyller jag jämna år. Så det ska väl snart planeras även för det. Fast lite lust att rymma utomlands har jag, ta en semestervecka då jag fyller. Det vore inte fel menar jag!

13 Sep 2018