Funderar på att installera ett hemlarm

Jag har det senaste hört det varit väldigt mycket inbrott i det område där jag bor. Det känns ju inte alls bra! Vi har i nuläget inget larm eller så, men kanske är det läge att skaffa det? Det finns ju bra hemlarm på nätet man kan köpa har jag sett. Ett larm för hemmet är nog bra, det avskräcker ju en del i sig genom att bara vara uppsatt. Inbrott är ju mindre trevligt. Även om an inte har mängder av värdesaker så är det ju en kränkning på ens liv att någon rotat genom hemmet på det sättet.

Larm med vaktbolag

Det finns ju en massa hemlarm att välja mellan. En del med kamera, en del som är direkt kopplat till vaktbolag och så vidare. Jag vill nog helst ha ett larm där det finns vakter som kan rycka ut om det är något. Det känns tryggare. Vet att det finns larm och övervakning där man själv har koll genom mobilen, men man har inte så mycket att sätta upp mot en tjuv. Då är det är bättre att man får assistans.

Leta larm på nätet

Har kollat en del på nätet, såg att det finns hemlarm på Prylstaden bland annat. Kanske ska ta och beställa ett från där. Eller ska man satsa på att en firma kommer och sätter upp det? Jag får söka runt lite mer och kolla av vad som blir bäst tror jag. 

10 Mar 2019